لغو تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه سوریه جزئیات سفر لاوروف به تهران اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) انفجار در کنسولگری روسیه در شهر مارسی فرانسه (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز مراسم رسمی تدفین شهید سید هاشم صفی‌الدین (۶ اسفند ۱۴۰۳) «جنگنده یاک ۱۳۰» در رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش به پرواز درآمد تاکید رئیس جمهور تاجیکستان بر استفاده از هوش مصنوعی در نیروهای مسلح شانزدهمین بسته تحریمی اتحادیه اروپا علیه روسیه و بلاروس + جزئیات قالیباف: نبرد مقاومت با داعش و رژیم صهیونیستی، تثبیت امنیت لبنان را درپی داشت تحریم ۷۰ شهروند و ۷۹ نهاد روسی توسط استرالیا تعطیلی ۴۹ مدرسه در کره جنوبی درپی کاهش جمعیت اختلاف‌ها در رژیم صهیونیستی بالا گرفت | نتانیاهو از پسرش کتک خورد روز تاریخی تشییع سیدحسن نصرالله مخالفت ۶۰ درصد صهیونیست‌ها با ازسرگیری جنگ در غزه وخامت حال پاپ | واتیکان از جزئیات سلامتی رهبر کاتولیک‌های جهان خبر داد حمایت ترامپ از تصمیم نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه (۶ اسفند ۱۴۰۳) واکنش قاطع عراق به تهدیدات امنیتی گروه‌های تروریستی سوریه تهدید نتانیاهو درخصوص نقض آتش‌بس غزه: برای ازسرگیری جنگ در هر زمانی آماده‌ایم وزیر دفاع: دشمنان حد و مرزی در جهان‌خواری و زورگویی ندارند پیروزی محافظه‌کاران آلمان در انتخابات سراسری | فردریش مرتس ۶۹ساله صدراعظم شد سرلشکر باقری: نگاه ما برای حل مشکلات باید به داخل کشور باشد مولدسازی املاک و زمین‌های مازاد ۷ وزارتخانه و سازمان زندان‌ها بررسی و قیمت‌گذاری شد رهبر معظم انقلاب در دیدار دست‌اندرکاران همایش بین‌المللی تسنیم: حوزه علمیه وام‌دار آیت‌الله جوادی آملی است | تفسیر تسنیم کاری بزرگ و از افتخارات شیعه و حوزه است + فیلم و تصاویر عراقچی در کنفرانس بین‌المللی خلع سلاح ژنو سخنرانی خواهد کرد سپاه: تشییع باشکوه شهیدان مقاومت در بیروت نشان داد حزب الله زنده است گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس
سرخط خبرها

امام‌جمعه بندرعباس: دشمن به دنبال شرطی‌کردن اقتصاد ایران است| منتظر برجام نمی‌مانیم

  • کد خبر: ۱۰۷۲۵۵
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۸
امام‌جمعه بندرعباس: دشمن به دنبال شرطی‌کردن اقتصاد ایران است| منتظر برجام نمی‌مانیم
نماینده، ولی‌فقیه در استان هرمزگان با اشاره به بدعهدی طرف‌های مقابل ایران در برجام گفت: دشمن و به‌خصوص آمریکا به دنبال شرطی‌کردن اقتصاد کشور با معطل نگه‌داشتن مسئله برجام است.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد عبادی‌زاده در خطبه‌های عید فطر بندرعباس ضمن تبریک فرا رسیدن عید سعید فطر اظهار داشت: از خداوند می‌خواهیم تمام دعا و نماز و روزه ما را در ماه رمضان به کرم خود بپذیرد.

وی افزود: ماه مبارک رمضان با کوله باری از برکات و دستاورد‌هایی که به دست آوردیم گذشت در این اردوگاه رمضان تمرین‌های لازم را به عمل آوردیم و تحمل گرسنگی و تشنگی را داشتیم تا به یاد روز قیامت و گرسنگی و تشنگی محرومان و مستضعفان باشیم.

امام جمعه بندرعباس گفت: در ماه رمضان با قرآن ارتباط برقرار کرده و در کلاس درس رمضان شرکت کردیم و درس صبر و بردباری آموختیم و آموختیم که می‌شود در برابر نفس اماره ایستاد و به همین منوال در برابر دشمنان بیرون نیز می‌توان ایستاد.

وی تصریح کرد: باید درس‌هایی که از ماه رمضان گرفتیم را حفظ و صیانت کنیم و ارتباط با خداوند، قرآن، دعا و مناجات را فراموش نکنیم و تلاش کنیم از آموخته‌های رمضان برای ۱۱ ماه دیگر استفاده کنیم.

نماینده، ولی فقیه در استان هرمزگان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره بر اینکه دولت آمریکا دولتی زیاده‌خواه است گفت: شرایط داخلی و خارجی دولت آمریکا خوشبختانه بی‌ثبات و فاقد اعتبار است و توان حل مسائلی همچون برجام را ندارد.

وی افزود: این دولت آمریکا دولتی زیاده‌خواه است و تلاش می‌کند با زیاده‌خواهی از مسئله برجام عبور کند، اما ملت شریف ایران پیرو دستورات مقام معظم رهبری مقاوم ایستاده است.

حجت‌الاسلام و‌المسلمین عبادی‌زاده گفت: امریکا به دنبال مقصرسازی است و می‌خواهد ملت ایران را مقصر جلوه دهد که این ملت و دولت شرایط جدید برجام را نخواست در حالی که ما همان شرایط گذشته را پذیرفته بودیم.

وی ادامه داد: دشمن به دنبال شرطی‌کردن اقتصاد ایران است و می‌خواهند اقتصاد ایران وابسته به برجام باشد در حالی که ما منتظر برجام نمی‌مانیم و دولت و ملت تلاش خواهند کرد مشکلات کشور را با استفاده از ظرفیت‌های درونی حل کنند.

امام جمعه بندرعباس گفت: دشمن مجبور و محکوم است که این رفتار را انجام دهد که برجام را بپذیرند چه نپذیرند شکست خورده‌اند، چون که در هر صورت برنده ملت عزیز ایران است.

وی تصریح کرد: امروز چشم و گوش نظام و دیده‌بان انقلاب اسلامی ما رهبر معظم انقلاب است که در مسائل سیاسی و اجتماعی نگاه به سمت دیگری نباید باشد که کدام گروه سیاسی چه می‌گوید ما یک خط و مسیر داریم که آن هم مسیر رهبری است که با نگاهی بصیرانه و با تدبیر مسائل کشور را رصد می‌کنند.

نماینده، ولی فقیه در استان هرمزگان گفت: موفقیت و پیروزی کشور در گرو تبعیت از اوامر رهبر معظم انقلاب و ولایت فقیه است و راه سعادت و خوشبختی ملت ایران رقم خواهد خورد.

منبع: تسنیم

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->